Klubbens historie

Velkommen til siderne der fortæller historien om Tarp Boldklub.

Lidt baggrunds viden.

Tarp Boldklub er lille hyggelig stabil forening, der blev stiftet på den lokale kro den 12. juni 1936. I mange år havde Tarp Boldklub til huse i et lille klubhus der lå for enden af opvisningsbanen. I 1986 flyttet Tarp Boldklub ind i de nye lokaler i forbindelse med indvielsen af Bryndum-hallen.

De 2 største investeringer Tarp Boldklub har fortaget igennem tiden er lysmasterne på træningsbanen og banderne i hallen.

I ungdomsafdelingen er vi med i næste alle rækker på pigesiden og på drengesiden er vi med i alle rækker.

Det, det hele startede med var senior fodbold, som vi også forsøger at værne om.  I dag har vi 2 hold samt et oldboyshold.

Vi medvirker i DBU Jyllands centrale turneringer og ellers alt, hvad der er af stævner i det meste af Jylland, fra Limfjorden til Bov.

Hvad skal fremtiden så byde på? Vi skal forsøge at udbygge antallet af hold.

Bold dk